PILIHAN PRODUK DAN AKSESORI

JOM ORDER :

 

1) Blister kit :


650 mah blister kit - Harga RM90
-Batery 1 pc
-Clearomizer 1 pc
-Free 1 perisa 10ml



900 mah blister kit - Harga RM100
-Batery 1 pc
-Clearomizer 1 pc
-Free 1 perisa 10ml 
 1100 mah blister kit - Harga RM110
-Batery 1 pc
-Clearomizer 1 pc
-Free 1 perisa 10ml 
Buat masa sekarang kami hanya ada 3 pilihan. Setiap produk waranty adalah 3 bulan untuk bateri dan 1 bulan untuk clearomizer/tank.



2) Set Box E-Cigaratte :


 Set A - 900mah box - RM150 inclusive pos laju
kandungan : battery 2pcs
clearomizer : 1.6ml 1pc
usb charger : 1 pc 
injection bottle : 1pc
manual : 1 pc
free : 2 bottle e-liquid


 Set B - 1100mah box - RM170 inclusive pos laju
kandungan : battery 2pcs
clearomizer : 1.6ml 1pc
usb charger : 1 pc 
injection bottle : 1pc
manual : 1 pc
free : 2 bottle e-liquid

Accessories : 

 Clearomizer 1.6ml variety colour 
RM20



 Clearomizer 6.0ml -RM40 (kiri) 
3.0ml - RM30 (kanan)



USB Cable - RM15 
Wall Charger - RM15

 

 

E-Liquid / Perasa :



Perasa yang kami jual adalah dari jenama Dekang dan berharga RM15sebotol. Berikut adalah perasa-perasa yang ada kami :

1) Vanilla
2) Dunhill
3) Malboro
4) Coffee
5) Capacino
6) Menthol
7) Tobacco
8) Camel
9)Havana
10) Watermelon
11) Cherry
12) Strawberry
13) Redbull

Perasa yang kami jual adalah jenis Dekang. Setiap botol mengandungi 10ml dan mengandungi berbeza-beza kandungan nikotin dan dipanggil "mg".  Bermula dengan 16mg (tinggi), 11mg (sederhana), 6mg (rendah) dan 0mg (kosong).

Info : Sehari untuk perokok yang menghisap 20 batang rokok memerlukan 1-1.2ml dan secara kasar 8-10 hari kos merokok adalah RM2.00 sehari. Untuk mengikuti aturan berhenti merokok, saya ada terbaca mengenai langkah displin yang perlu kita ikut seperti berikut :
 Bulan pertama - ambil perasa 16mg
Bulan kedua - ambil perasa 11mg
Bulan ketiga - ambil perasa 6 mg
Bulan ke 4 - ambil perasa 0 mg dan seterusnya sudah boleh berhenti menghisap rokok!!!!
 Pada bulan ke 2 atau ke 3 jika kita cuba menghisap rokok biasa kita akan terasa payau dan loya.Selamat mencuba!


UNTUK ORDER SILA SMS ke 013-6316933 :
contoh: 
"650 blister x 1, perasa strawberry 2 botol" 

Saya akan sms no acc dan jumlah termasuk pos laju dan setelah pembayaran dibuat, penghantaran akan mengambil masa ke 1-2 hari dengan menggunakan pos laju dan tracking no akan diberi sejurus penghantaran di buat. COD boleh dilakukan di Melaka.



WARANTI - Waranti setiap produk adalah seperti berikut : 

                                             Batery E-Cigaratte - 3 bulan
                                             Clearomizer - 1 bulan
                                             Wall Charger - 1 bulan
                                             USB Cable - 1 bulan

Setiap defect item / kerosakan haruslah diberitahu dalam masa 1 bulan dari tarikh pembelian dan kegagalan pembeli memberitahu adalah tidak menjadi tanggungjawab kami untuk menggantikan dengan yang baru. Sila kembalikan defected item ke alamat yang akan kami berikan. Sila jaga E-Cigaratte anda seperti anda menjaga handphone anda kerana ia adalah produk elektronik dan ia amat sensative dengan gegaran atau terjatuh atau menggunakan dengan lasak. Jika pembeli mengikut arahan yang diberikan, kami mendapat tiada masalah akan berlaku kecuali ia telah defect dari kilang. Terima kasih.







0 comments  

E-Cigaratte

Kami ada mengedarkan Rokok Elektronik atau E-Cigaratte yang semakin popular di Malaysia sekarang. Ini adalah salah satu cara untuk perokok tegar di luar sana yang berhajat nak berhenti merokok. Kalau nak dibandingkan dengan rokok tembakau yang sememangnya membakar diri kita perlahan-lahan dan membakar duit kita. Jadi saya cuba dahulu rokok elektronik yang saya beli di pasaran yang harga sangat mahal dengan kapasiti bateri yang hanya bertahan 6jam sahaja dan alhamdulillah dalam masa sebulan sahaja saya berjaya berhenti menghisap rokok betul. Dan sekarang saya hanya menghisap rokok elektronik di mana saya hanya menghisap wap (vaping) dan bukan asap yang dihasilkan dari tembakau. Secara amnya kelebihan rokok elektronik adalah seperti di bawah :

TIADA tar dan bahan beracun yang lain. 
TIDAK berbahaya kepada orang lain dan persekitaran.
TIDAK ada kesan “second-hand smoking” kepada orang lain. 
BOLEH merokok di tempat umum walaupun ada tanda larangan merokok - tapi better jangan lah
BOLEH membantu untuk berhenti merokok dengan cara penggunaan yang teratur
BOLEH membantu mengurangkan kos merokok. 
TIDAK mengunakan api serta tiada bahaya kebakaran. 
BOLEH merokok di dalam kereta tanpa perlu membuka tingkap. 
TIADA bau busuk di baju, persekitaran dan tiada abu dan puntung rokok. 
TIDAK mengaratkan gigi. 
PELBAGAI perasa yang boleh didapati.



E-Liquid / Perasa E Cigaratte :

Tahukan anda yang ‘Calcium Sulfate Dihydrate‘ atau nama ringkasnya Gypsum yang digunakan dalam industri pembinaan dalam pembuatan simen, ceilling, drywall dan plaster rumah juga ada di dalam taufufah? Sos cili, kicap dan taucu yang kita beli dan makan itu pun sebenarnya ada bahan kimia yang dibenarkan.
Jadi bagaimana pula dengan perisa yang digunakan untuk rokok elektronik (RE)? Sama juga, bahan yang ada ialah propylene glycol (PG) atau vegetable Glycerin (VG). Nama lain bagi VG ialah lemak sayuran. Dua bahan ni memang ada dalam industri pembuatan kek.
Rakyat Malaysia apabila mengetahui sahaja ada bahan kimia dalam sesuatu produk maka akan terbit rasa keraguan. Tanpa usul periksa terus menolak produk berkenaan. Apa sebenarnya bahan kimia? Kimia ialah cabang ilmu mengkaji komposisi dan sifat sesuatu. Ambil garam, buat kajian mengenai sifatnya dan namakannya, jadilah sodium klorida (sodium chloride). Kalau saya kata sodium klorida ada dalam gulai lemak cili api, adakah maknanya ada bahan kimia dalam gulai itu? Tentulah ada. Boleh pulak makan ke?
Sebenarnya semua produk makanan mengandungi bahan kimia yang dibenarkan dan mematuhi ukuran yang telah ditetapkan oleh agensi tertentu. Dalam kes ini, pengeluar produk makanan sering merujuk kepada U.S Food and Drugs Administration (FDA) dan lain-lain agensi yang diiktiraf di Asia.


Jadi kalau ada orang tanya saya adakah RE ini bahaya? Maka saya akan tanya balik, “Rokok tembakau tu tak merbahaya ke?” Makan kek tak bahaya tapi hisap RE bahaya?! Apa yang pasti RE tiada TAR. Ambil kertas tisu putih hembus asap rokok tembakau padanya. Sudah tentu berubah warnanya manakala RE pula hanya WAP. Hembus WAP warna tisu tadi masih putih bersih.
Saya tidak berhasrat melonggokkan semua informasi di sini. Cukup bagi saya meletakkan nama tertentu dan saudara saudari gunakannya sebagai sintaks untuk lakukan carian. Saya hanya boleh mengesyorkan forum yang ada membicarakan mengenai PG dan VGdan sila google :
1. Vapersforum
2. E Cigarette Forum
3. Perfect Electronic Cigarette
4. FDA
#credit untuk : http://inaiputih.wordpress.com/2011/02/17/bahan-kimia-dalam-perisa-rokok-elektronik-1/

2 comments  

HARGA CLEARENCE STOCK - DAPATKAN SEBELUM KEHABISAN!!!

Kami menawarkan harga clear stock untuk foot detox patch Jungong. Harga adalah seperti di bawah. Dapatkan sebelum kehabisan. Hubungi kami sekarang!!!

HARGA WHITE DETOX PATCH:-
100PCS/PACK

KUANTITI 100 = 0.50SEN SEKEPING
KUANTITI 300 = 0.45SEN SEKEPING
KUANTITI 500 = 0.40SEN SEKEPING
KUANTITI 1000 = 0.35SEN SEKEPING
KUANTITI 5000 = 0.30SEN SEKEPING
KUANTITI 10000= 0.28SEN SEKEPING



HARGA GOLD DETOX PATCH:-
100PCS/PACK

KUANTITI 100 = 0.55SEN SEKEPING
KUANTITI 300 = 0.47SEN SEKEPING
KUANTITI 500 = 0.45SEN SEKEPING
KUANTITI 1000 = 0.38SEN SEKEPING
KUANTITI 5000 = 0.35SEN SEKEPING
KUANTITI 10000= 0.30SEN SEKEPING

1 comments  

Foot Patch 10pcs per pack- Murah!


Kami juga menawarkan foot patch jun gong dalam bentuk repack berlabel print computer untuk memudahkan anda memasarkannya. Harganya murah serendah 70sen bawah 1000pcs dan 50sen shj dengan minima belian 1000pcs atau 100peket. SMS sekarang ke 0136813292 Nani.

0 comments  

KETERANGAN KOYOK TAMPAL KAKI



Try it for one day, you will see toxin from your body discharged the next day!

Cuba untuk 1 hari dan kamu akan nampak toxic dalam badan dihapuskan!

Use one patch for each foot every day. Result will be seen in three different stages.
Kalau guna setiap hair, kamu akan nampak tiga tahap yang berbeza.

First stage: Improve sleep quality, Improve constipation and Expel wind in the body. You will feel your body lighter. (Approximately 24 days)
Tahap pertama: Mengurangkan masalah sukar tidur. Mengurangkan masalah sembelit dan kekembungan perut. (lebih kurang 24 hari)

Second stage: Improve body resistance to diseases, boost up metabolism, improve digestive systems, improve oral and foot bad odours, Blood pressure and fat level will be lowered, Kidney functions better, and improve hormonal functions of the body. (1-3 months)
Tahap kedua: Menguatkan sistem immune badan. Meningkatkan metabolisme, memperbaiki sistem pencernaan, mengurangkan masalah bau kaki. Mengurangkan tekanan darah dan memperbaiki sistem ginjal dan hormone. ( 1-3 bulan)

Third stage: Last stage, you will find your foot patch colour lighten, means that the toxic in your body is lessen! You may see changes at your face. Congratulations! (3-6months)
Tahap ketiga: Warna coklat/hitam Foot Patch akan kelihatan berkurangan/berlunturan. Kamu akan nampak perubahan di muka, contohnya, berkurangan jerawat, kelihatan lebih bertenaga dan bermuka cerah. Tahniah, toxic dalam badan kamu telah berkurangan/disingkirkan! (3-6 bulan)

Keterangan:
1. Foot Detox Patch membantu menyerap toksin badan dari titik akupuntur tapak kaki. Toksin yang berkurangan boleh meredakan ketegangan, membantu mengurangkan kelelahan, masalah kesihatan dan kulit. Foot Detox Patch ini adalah salah satu product kecantikan yang semakin popular di kalangan Hong Kong, Taiwan, Singapore, Eropah dan Amerika Syarikat.
2. Kegunaan Foot Detox Patch bukan sahaja selamat dan mudah digunakan, malah ia sangat berkesan. Cuma lekatkan pada tapak kaki sebelum tidur. Toksin yang berkumpul di titik akupuntur tapak kaki akan diserap. Oleh itu, Foot Detox Patch akan bertukar menjadi warna coklat/hitam yang menunjukkan ia amat berkesan.


Sesuai untuk:
1. Untuk kecantikan ; Beautypurpose
2. Mengurangkan sembelit dan bau badan ; Constipation, body odours improvement
3. Untuk kesihatan ; Health purpose
4. Remaja2 macam kami yang di depan komputer setiap hair, mengurangkan radioaktif dan tekanan ; Facing computers all the time, discharge radioactive, release pressure
5. Kerja-kerja yang memerlukan berdiri setiap hari dan perempuan yang pakai tumit kasut ; Standing or walking all the time
6. Mengurangkan sakit kahak dan sakit sendi ; Sore and tired muscles
7. Semua yang lelah kaki selepas kerja terutamanya gadis-gadis yang pakai kasut tumit ; tired foot


Cara kegunaan:
1. Tanggalkan lapisan kertas pelekat
2. Letakkan Foot Detox Patch di tengah bahagian permukaan yang melekat
3. Tampalkan Foot Detox Patch di kedua-dua belah tapak kaki dan biarkan 8 hingga 12 jam. Foot Detox Patch boleh digunakan pada hair siang ataupun malam. Tetapi, ia lebih berkesan kalau digunakan pada waktu malam sebelum tidur. Ini adalh disebabkan sistem linfah akn berkitar dengan lebih berkessan pada waktu malam.
4. Tanggalkan Foot Detox Patch. Bendalir berminyak dan hitam didapati diserap oleh Foot Detox Patch.
5. Cuci kedua-dua belah tapak kaki dan lapkan dengan kain yang bersih.


Nota:
1. Untuk kegunaan luaran sahaja. Tidak sesuai untuk sesiapa yang mengalami kulit sensitif/luka/eksim/ruam.
2. Hentikan penggunaan Foot Detox Patch jika kulit terasa tidak menyenangkan.
3. Gunakan secepat mungkin setelah pembukaan. Simpan di tempat yang kering dan tidak boleh disampaikan oleh kanak-kanak.
4. Adalah biasa untuk bendalir yang diserap oleh Foot Detox Patch berwarna hitam dan berminyak (penggunaan awal). Bendalir yang berminyak dan warna coklat/hitam akan bertukar menjadi semakin berkurangan dengan penggunaan yang lebih kerap.
5. Malah, Foot Detox Patch just sesuai digunakan oleh wanita yang datang haid.
6. Tindakbalas dan kuantiti yang digunakan adalah tidak sama bagi setiap orang. Ini adalah disebabkan oleh keadaan fizikal setiap orang yang berbeza.

0 comments  

KOYOK KAKI - FOOT DETOX PATCH WHITE AND GOLD








Detox Patch Ingredient:
Bamboo vinegar extract 35%, Wood vinegar extract 35%, chitin & chitsan 3%, Tourmaline 3%, vitamin C 2%, Vegetable Fiber 5%, Minus ion Powder 2%, Dextrin 15%.
Weight: 5.00 gram.



Gold Slimming Ingredient: Wood vinegar extract 35%, Bamboo vinegar extract 35%, chitin & chitsan 3%, Tourmaline 3%, vitamin C 2%, Minus ion Powder 2%, Black Haw 2%, Sollum Sennae 2%, Rheum Officinale Baill 3%, Mangnolla Officinalls 1%, Sodium Sulfate, Anhydrous 1%, Dextrin 10%
Weight: 5.00 gram

0 comments  

Mari Borong Egg Shell Beg Pack

Berikut adalah gambar egg shell beg pack yang ada stok. Kepada yang berhajat untuk memborong serendah 5biji boleh isi borang yang disediakan. Terdapat 2 saiz beg untuk diborong dan gambar serta harga adalah seperti dibawah :





beg pack kecil 16' x 14' x 37 inci (lilitan beg)

- 5 biji - RM45.00
- 10 biji - RM40.00
- 20 biji - RM38.00
- 30 biji - RM36.00







beg pack besar 19' x 16' x 46.5' (lilitan beg)

- 5 biji RM55.00
10 biji RM50.00
20biji RM47.00
30biji RM45.00

Jika berminat boleh isi borang yang disediakan atau call/sms 0136316933 Sam dan 0136813292 Nani.

0 comments